Ai probleme cu instalația frig? Specialiștii noștri sunt prezenți non-stop
și vor ajunge la tine în maxim 4 ore, oriunde te-ai afla!

SERVICE INSTALAȚII FRIG

CALL CENTER NON-STOP

SERVICE INSTALAȚII FRIG

CALL CENTER NON-STOP

Proiectare

Proiectăm soluții optime pentru nevoile dumneavoastră. Vă oferim asistență pe tot parcursul procesului de proiectare și selectare a produselor și concepem împreună o instalație eficientă, care poate maximiza activitatea economică a firmei. 

MONTAJ

Fie că este vorba despre abatoare, depozite frigorifice, market, supermarket sau alte tipuri de afaceri, echipele noastre de profesioniști respectă cu strictețe planurile și protocoalele de instalare, asigurând o funcționare îndelungată a echipamentelor. 

SERVICE

Având echipe de tehnicieni autorizați în lucrul cu gaze fluorurate, CO2, NH3, suntem pregătiți să intervenim rapid la fiecare sesizare, utilizând o gamă largă de piese de la producători recunoscuți internațional.

ENERGIA VERDE

Oferim soluții care să eficientizeze echipamentele dumneavoastră din punct de vedere al costurilor și al gradului de poluare asupra mediului.

AUDIT TEHNIC

Depozitele noastre sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, pentru a putea identifica și elimina rapid orice tip de defect care ar putea pune în pericol funcționarea instalațiilor dumneavoastră.

Refabricare

Stagiile de practică la Fabrica Frascold Italia și Green Point SRS Bitzer Franța ne-au format pentru a refabrica cu profesionalism orice tip de compresor semiermetic.

Din 2011 proiectăm, montăm și refabricăm  instalații frig

CONTACT

Adresa: Sub Coastă, str. Principală, nr 84, com. Apahida, jud. Cluj, România